Nyheder

Kom til informationsaften for kommende forskoleklasse - FSK - onsdag den 9. oktober 2019.
  • Kommende arrangement - Grundet Corona er vi desværre nødt til at aflyse Oktoberfesten fredag den 30. oktober 2020.
  • Plads på skolen - der er ledige pladser på nogle klassetrin - ring gerne på 43324400 for yderligere information.
  • OBS! Ny 7. klasse august 2021. Hvert år opretter vi en ny 7. klasse - 7.b. Selv om der normalt er stor søgning, anbefaler vi alligevel, at interesserede sender en ansøgning eller kontakter skolen - gerne i god tid.
    Hent ansøgningsskemaet her
  • OBS! OBS! Vær særlig opmærksom på skoleåret 2022/23, hvor vi opretter både en ekstra 6. klasse (6.b) og en ekstra 7. klasse (7.b). Det er en rigtig god idé at lade sig skrive op til en plads så hurtigt som muligt.
  • ANSØGNINGSSKEMA (til alle klassetrin)